Gratis Online Yoga proefles

Doorgaan, stress, spanning, jezelf voorbij lopen… Het zijn tegenwoordig herkenbare dingen. Terwijl je wel behoefte hebt aan ontspanning en tijd voor jezelf. Gun jezelf dit moment en ervaar de voordelen van online yoga. Maak kennis met Yoga Studio Online, gewoon thuis in je eigen omgeving en op je eigen tijd.

Ervaar de voordelen van online yoga: gewoon thuis in je eigen omgeving en op je eigen tijd.

  • Een moment voor jezelf, een moment van ontspanning
  • Meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd
  • Weg met spanning en lichamelijke ongemakken
  • Lekkerder in je vel en rust in je lichaam en hoofd
  • Minder vermoeidheid en meer energie

Gratis Dagboek

Weet je, veel vrouwen tussen de 35 en 70 vragen zich af: hoe kan ik na al deze jaren dat ik van alles voor iedereen ben geweest, worden wie ik zelf wil zijn? Wat zijn mijn verlangens? Waar zijn mijn dromen? Wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Velen weten het niet meer, hebben zich jaren weggecijferd en op het moment dat er ruimte ontstaat, vallen ze in een groot gat. Een somber leeg grauw gat waar geen sprankje licht in zit. Een niemandsland.

Als jij een plek zou kunnen creëren, thuis, buiten, in het bos, op het strand. Waar je even helemaal alleen kan zijn zonder verplichtingen, familie, vriendinnen en invloeden van buitenaf. Om helemaal weer in verbinding te komen met je verlangens met jouw zijn? Rust en ruimte zodat je je even terug kan trekken op jezelf. Dit is zo belangrijk.

Hee, zo mooi anders lief mens, het is tijd voor jou om nieuw leven in te blazen! Maar hoe?

Ik ga jou dit allemaal leren…Verheug je maar, want het leven is leuk! Wie je ook bent lieve vrouw, voor mij ben je zo mooi anders.

Een dagboek bijhouden maakt dat je tijd neemt voor jezelf, het maakt bewust van je stemmingen en hoe je dit zelf kan ombuigen zodat je ook in deze fase bewust wordt van al het moois om je heen.

Je gaat er blij van worden, echt waar!

Liefs, Ria